Arkadaşlar selam. Bilgisayarımı az önce açtım ve mavi ekran verdi. Bunu sık aralıklarla olmasa da, bir kaçıncı kez yapıyor. Donanımsal veya yazılımsal mı bilmiyorum. Bir de ara sıra 1-2 saniyelik sanki bilgisayar yavaşlıyor gibi bir şey oluyor. Bu durumu başlarda çok umursamadım ama ciddi bir şey olabilir mi diye şüpheye kapıldığımdan buraya yazmak istedim. Bunların nedeni nedir ve nasıl çözebilirim? Ayrıca mavi ekran verdiğinde ki hata kodu: VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR
Merhaba. Üzerinden bir vakit geçse de az önce aynı sorunla bir daha karşılaştım. Yine neden olduğu hakkında bir fikrim yok. Discord'da gezerken aniden oldu bu sefer.
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Merhaba, 5 6 seferdir mavi ekran alıyorum fakat minidump dosyalarımda sadece 2 tanesi görünüyor dosyaları ekleyeceğim buraya PC bilgilerini de ekleyeceğim yardımcı olabilir misiniz? Minidump dosyaları linki; minidump Abi neden kimse yardımcı olmuyor? Yardım lazım.