VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR hatası

meghka06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bilgisayarımı az önce açtım ve mavi ekran verdi. Bunu sık aralıklarla olmasa da, bir kaçıncı kez yapıyor. Donanımsal veya yazılımsal mı bilmiyorum. Bir de ara sıra 1-2 saniyelik sanki bilgisayar yavaşlıyor gibi bir şey oluyor. Bu durumu başlarda çok umursamadım ama ciddi bir şey olabilir mi diye şüpheye kapıldığımdan buraya yazmak istedim. Bunların nedeni nedir ve nasıl çözebilirim? Ayrıca mavi ekran verdiğinde ki hata kodu: VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR

Google arama motoruna yazıp indirebilirsin.

Dediğiniz uygulamayı indirip yüklemeyi yaptım. Daha önce de bu uygulamayı indirmiştim ama Windows güncelleme ile sürekli bu driveri silip kendisi yüklüyor gibi bir şey oluyor. Bunu bir türlü çözemiyorum eğer bu konu hakkında da yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Ayrıca sonucu hemen söyleyemiyorum. Çünkü konunun en başında yazdığım gibi başıma gelen sıkıntı bazen oluyor. Belli bir süre olmadığını gözlemlersem mutlaka geri dönüş yaparım.

Window update üzerinden sürücü yüklemeyi kapat. Beceremezsen test amaçlı Widows update komple kapat. Sonra sistemi test et. Eğer eski sürücüyü yüklediyse verdiğimi tekrar yükle.

Window update üzerinden sürücü yüklemeyi kapat. Beceremezsen test amaçlı Widows update komple kapat. Sonra sistemi test et. Eğer eski sürücüyü yüklediyse verdiğimi tekrar yükle.
Sanırsam bu ayar olması lazım. Bu ayarı çok daha önceden etkinleştirdim ama yine de yüklüyor.

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-12_183103235.png
    12,9 KB · Görüntüleme: 25
Var, ama daha önce başka bir yerde bir şey sorduğumda anakartı değiştirmek için laptop ile aynı fiyatı isterler demişlerdi. Bilemiyorum doğru mudur değil midir?
Yok öyle bir şey. Garantisi varsa değişmek zorundalar ücretsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…