Legithiel5252 Femtopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:54 #1 PC'yi formatladim bir sorun olmuyor. Formatladıktan sonra ekran kartı driver güncelledikçe PC çöküyor, bu hatayı veriyor. Başka sürümleri indirmeye çalıştım, onlarda da aynı sorun devam etti. Çözümü var mı? Dosya Ekleri IMG_20251213_155904_826.jpg 172,4 KB · Görüntüleme: 8 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 20:00
PC'yi formatladim bir sorun olmuyor. Formatladıktan sonra ekran kartı driver güncelledikçe PC çöküyor, bu hatayı veriyor. Başka sürümleri indirmeye çalıştım, onlarda da aynı sorun devam etti. Çözümü var mı?
Çözüm claus Dün 20:10 BIOS ve Win en güncel halde olsun. Ona rağmen sürücüyü yüklediğin halde bu sorunu alıyorsan çok yüksek ihtimal donanımsal sorun vardır.
BIOS ve Win en güncel halde olsun. Ona rağmen sürücüyü yüklediğin halde bu sorunu alıyorsan çok yüksek ihtimal donanımsal sorun vardır.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.106 Makaleler 60 Çözümler 848 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:10 #2 BIOS ve Win en güncel halde olsun. Ona rağmen sürücüyü yüklediğin halde bu sorunu alıyorsan çok yüksek ihtimal donanımsal sorun vardır. Artı 0 Eksi Çözüm
BIOS ve Win en güncel halde olsun. Ona rağmen sürücüyü yüklediğin halde bu sorunu alıyorsan çok yüksek ihtimal donanımsal sorun vardır.
KS KS Legithiel5252 Femtopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:23 #3 claus dedi: BIOS ve Win en güncel halde olsun. Ona rağmen sürücüyü yüklediğin halde bu sorunu alıyorsan çok yüksek ihtimal donanımsal sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Bir kaç gün öncesine kadar bunu yapmıyordu yeni yapmaya başladı donanimsal sorun olabilir Artı 0 Eksi
claus dedi: BIOS ve Win en güncel halde olsun. Ona rağmen sürücüyü yüklediğin halde bu sorunu alıyorsan çok yüksek ihtimal donanımsal sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Bir kaç gün öncesine kadar bunu yapmıyordu yeni yapmaya başladı donanimsal sorun olabilir
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.106 Makaleler 60 Çözümler 848 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:58 #4 Dediğim şekilde denediysen ve devam ediyorsa donanımsal sorun var demektir. Artı 0 Eksi