VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Serhatkaan.s

Zeptopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600x
Asus Dual 4060ti 8 gb
Meslek
Otomotiv teknikeri
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1TpWdp3UiBPcS-QXu2G02AOq_G1jdTM_r/view?usp=drive_link
RAM
2x DDR4 32 GB CL 16
Ekran kartı
ASUS DUAL 4060 Tİ 8GB
Anakart
B550M PRO-VHD
İşlemci
Ryzen 5 5600 X
Sistemi yeni topladım, araştırdım danıştım ama sorunu bir türlü çözemedim. WinDbg ile baktım sanırım driver hatasından kaynaklı ama emin değilim, uzman ve hatayı okuyabilen kişiler bana yardımcı olursa çok sevinirim.

@Serhatkaan.s NVIDIA ekran kartı sorunu. DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi?

Evet sorun yeni driverı yüklediğim halde devam ediyor.

@Serhatkaan.s NVIDIA ekran kartı sorunu. DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi?

OCCT ile 10 dakika 3D Standart testi yapın. Error Detection enable olmalı.

Bunu yapmadan önce önceki sürücüleri DDU ile kaldırdınız mı? Sürücü güncel olabilir ama sorunlu da olabilir.

Bunu yapmadan önce önceki sürücüleri DDU ile kaldırdınız mı? Sürücü güncel olabilir ama sorunlu da olabilir.
Tamamdır yapıp tekrar yanıt yazacağım

10 dk yı geçti ama herhangi bir sorun yok içim rahat etmedi tekrar ddu ile silip yeniden yükledim driver ı nvidiaapp üzerinden.

devam ettirdim 30 dk oldu toplamda hala bir hata yok.

Dosya Ekleri

• noerror1.png
    noerror1.png
    1.019,7 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Tamamdır hocam. Sürücüyü kaldırıp tekrar kurduysanız bu şekilde test edin. Sorun olursa bildirin.
Ettim hiçbir error vermedi hocam occt de bakalım yine mavi ekran hatası alırsam buradan bilgisini geçeceğim yeni dmp dosyaları ile

yeniden yedik abi sorun psu da mı ekran kartında mı sistemi yeni topladım parçala tek tek ve sıfı alındı Asus dual 4060ti 8 gb
psu da fsp 650 w 80+ gold
monitör den kaynaklımıdır acaba çok eski monitörüm nereden baksanız 15 yıllık Asus bana mısın demiyor ama ölü piksel söz konusu bile değil.
Tamamdır hocam. Sürücüyü kaldırıp tekrar kurduysanız bu şekilde test edin. Sorun olursa bildirin.

dxgmms2 hatası yazılım hatası diye biliyorum genelde.

Dosya Ekleri

• yazılım.png
    yazılım.png
    127,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı