KAN23 Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #1 Arada sırada mavi ekran hatası alıyorum. Genelde sistem boştayken veya nette gezinirken alıyorum. Çözümünü bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2015
Arada sırada mavi ekran hatası alıyorum. Genelde sistem boştayken veya nette gezinirken alıyorum. Çözümünü bulamadım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 12 Nisan 2015 #11 HWinfo, speedfan kalkmamış. Bios güncellenmemiş. Logitech aygıtını ve sürücülerini kaldırın. Kaspersky kaldırın, AMD sürücünü kaldır ve güncelle. Artı 0 Eksi
HWinfo, speedfan kalkmamış. Bios güncellenmemiş. Logitech aygıtını ve sürücülerini kaldırın. Kaspersky kaldırın, AMD sürücünü kaldır ve güncelle.
KS KS KAN23 Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2015 #12 Hocam birde buna bakar mısınız? Bana öyle geliyor ki Amd driverında yada kartta sıkıntı var. Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı bu arada lütfen yasaklamayın bu seferlik neden yasaklandığımı anlayamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2015 Artı 0 Eksi
Hocam birde buna bakar mısınız? Bana öyle geliyor ki Amd driverında yada kartta sıkıntı var. Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı bu arada lütfen yasaklamayın bu seferlik neden yasaklandığımı anlayamıyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Nisan 2015 #13 KAN23 dedi: bu arada lütfen yasaklamayın bu seferlik neden yasaklandığımı anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nedeni ceza alınca bildirilmektedir. Kısaca yerli upload sitesi kullanıyorsunuz. Kurallarımızı okursanız yerli olan upload siteleri yasaktır. Evet ekran kartı kaynaklı. Artı 0 Eksi
KAN23 dedi: bu arada lütfen yasaklamayın bu seferlik neden yasaklandığımı anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nedeni ceza alınca bildirilmektedir. Kısaca yerli upload sitesi kullanıyorsunuz. Kurallarımızı okursanız yerli olan upload siteleri yasaktır. Evet ekran kartı kaynaklı.