VIDEO_TDR_ERROR mavi ekran

Fatih Begit

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, Msi r9 280x ekran kartı aldım, taktırdığımdan beri mavi ekran hataları aldım.
Oyun ortasında, film'in yarısında vb. Bilgisayarım Windows 7.

Daha sonra yine Technopat'da bir konu gördüm var Minidump dosyalarını upload ederek sorunu anlayabiliyor muşsunuz, dosya;

Yandex.Disk

Not:Kuralları ihlal ettiysem şimdiden kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper kullanıyorsun, ECS gibi kalitesiz bir anakart kullanıyorsun, üstüne bios'un güncel değil.
Aida64 ile anakart modelini altta verdiğim model ile doğruluyorsan alttaki bios ile güncelle.
H61H2-MV V2.0
http://download.ecsusa.com/dlfileecs/BIOSROM/H61H2-MV/31127_W_7FA3h.zip
Ayrıca ekran kartı sürücün güncel değil kaldır ve güncel olanı yükle Amd'den.

Sen şu ekran kartı kırılan değil miydin? Ekran kartının pinlerinden kırıldıysa o sebepten olabilir.

Bununla da güncelleyebilirsin.
1-Programı kurdum, açtım ve i5 3470 işlemcimi güncelledi ve açılışta American Megatrends yazıyor.

2-Güncellemelerimde ekran kartı vb. driverlerle ilgili hiç güncelleme bulunmuyor.

Mesela, x64 Tabanlı sistemler için Windows 7 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB3022777) yazıyor. Güncelleştirmelerin yarısı böyle.

Şimdi güncelleştirmeleri yaptım ve şimdiki Minidump;Yandex.Disk

Son düzenleme:
AMD'den diyorum windowstan güncellemeye çalışıyorsun. Hiç sürücü indirip kurmadın mı?
Download Not Complete
Bu ekran kartı sürücün.

Dediğine baktım ve Yandex.Disk zaten güncel diyor sürücün. Hiç olmadı Teamviewer ile yapabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…