VIDEO_TDR_FAILURE mavi ekran hatası

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldirin be güncel sürücüyü yükleyip deneyin.

Allah yardımcın olsun kardeşim. Ben aynı sorunu yaşadım ve ekran kartı ile ilgiliydi. Masa üstü ise farklı bir ekran kartı ile dene. Çoğu kişi temiz kurulum ddu ve bazı şeyleri önerecekler. Tabi ki de dene ve sonuçları paylaş ama genellikle %15 driver kaynaklı oluyor sorun. Benim önerim ddu ile tamamen ekran kartını kaldırıp temiz kurulum yapman olacak. Sorun devam ederse ve ekran kartı (masa üstü ise) garanti varsa yolla. Yok ise ekran kartı biosunu güncelle. %50 ihtimalle sorun çözülür.

Kardeşim çözümü çok basit CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve şunu yaz SFC /scannow enter yap bitince bilgisayarı yeniden başlat sorunun çözülür bende GTA 5'de bu hatayı alıp duruyordum bundan sonra sorunum çözüldü.

Garantisi hala var masaüstü PC 1 ay oldu bu hatayı alıyorum ekran kartım RX 5600 XT Mech OC işlemci R5 3600 anakart MSI B450M A Pro Max.
Sıcaklık değerlerini paylaş.

Genelde sıcaklığım 70'i geçmiyor GTA 5 oynarken Max 60 oluyor. rust oynarkken bellek sıcaklığı genelde 70 ile 75 arası boşta 39 derece 40 derece falan

Garantisi hala var masaüstü PC 1 ay oldu bu hatayı alıyorum ekran kartım RX 5600 XT Mech OC işlemci R5 3600 anakart MSI B450M A Pro Max.

Genelde sıcaklığım 70'i geçmiyor GTA 5 oynarken Max 60 oluyor. rust oynarkken bellek sıcaklığı genelde 70 ile 75 arası boşta 39 derece 40 derece falan
Temiz format dene, yemezse yolla garantiye niye başın ağrıyacak :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı