Arkadaşlar YouTube için Brawl Stars ekran kaydı alıyorum. İki adet video kaydettim ve FPS'i otomatik olarak ayarladım. Bunlardan birini 60 FPS kaydetmiş diğerini ise 57 FPS kaydetmis. YouTube'a attığım zaman bu fark belli olur mu?
Yani fark edilse bile video kalitesini etkilemez diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
İşin garibi şu ki ekran kaydediciyi 60FPSe ayarladıgim zaman 53 FPS olarak kaydetti otomatiğe alınca 57-60 FPS olarak kaydetti
Yani fark edilse bile video kalitesini etkilemez diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
İşin garibi şu ki ekran kaydediciyi 60FPS'e ayarladıgim zaman 53 FPS olarak kaydetti otomatiğe alınca 57-60 FPS olarak kaydetti
Hocam videonun kalitesini etkilemez ve fark edilmesi zordur onun dışında videonun 57FPS olduğunu fark edeceklerini düşünmüyorum. FPS konusunda ise herhangi bir bilgim yok hocam telefonlarda ki video kayıt seçeneklerinde FPS ayarlaması bile nadir bulunur otomatik olarak ne ayarlandıysa öyle kalması iyidir
YouTube Decoderler'i çözünürlülüğe göre 24-30-60 FPS olarak videoları çözümler. Yüklediğiniz videoyu 60 FPS olarak decode yönteminde göstermezse 24-30 FPS olarak görüntüyü verecek. Her iki türlüde 57 ya da 60 FPS olarak yüklemeniz durumu fark ettirmeyecektir. Basit bir yakınsama algoritmasıyla encode ettiği için arada bir fark olmadan izlenir.