Xrated Kilopat Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Kasım 2019 #1 Merhabalar, videoda belirttiğim dakikada çalan şarkının adını bilen varsa söyleyebilir mi? Shazamlamayı denedim fakat tahmin edeceğiniz üzere başarısız oldu. Şimdiden teşekkür ederim kafayı yemek üzereyim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhabalar, videoda belirttiğim dakikada çalan şarkının adını bilen varsa söyleyebilir mi? Shazamlamayı denedim fakat tahmin edeceğiniz üzere başarısız oldu. Şimdiden teşekkür ederim kafayı yemek üzereyim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bömö Centipat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 390 Çözümler 3 12 Kasım 2019 #2 Bilmiyorum ben ama bir müzik uygulaması var adını unuttum her müziğin adını veriyor uzun vadede çok işinize yarar.
Bilmiyorum ben ama bir müzik uygulaması var adını unuttum her müziğin adını veriyor uzun vadede çok işinize yarar.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 13 Kasım 2019 #3 Bömö dedi: Bilmiyorum ben ama bir müzik uygulaması var adını unuttum her müziğin adını veriyor uzun vadede çok işinize yarar. Genişletmek için tıkla... Shazam? Şarkı bu arada, Koven x ROY KNOX - About Me. Son düzenleme: 13 Kasım 2019
Bömö dedi: Bilmiyorum ben ama bir müzik uygulaması var adını unuttum her müziğin adını veriyor uzun vadede çok işinize yarar. Genişletmek için tıkla... Shazam? Şarkı bu arada, Koven x ROY KNOX - About Me.
Xrated Kilopat Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Kasım 2019 #4 PORSHİUS dedi: Shazam? Şarkı bu arada, Koven x ROY KNOX - About Me. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
PORSHİUS dedi: Shazam? Şarkı bu arada, Koven x ROY KNOX - About Me. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.