Videoda görünen geçiş efekti After Effects üzerinde nasıl yapılır?

mp4: İsimsiz video ‐ Clipchamp ile yapıldı (2).mp4

Suradaki partlatma nasıl yapılır bilmiyorum. Kolaysa acıklar mısınız? Cogu plugin yüklü.

Flash transition diye geçer çok kullanılan bir yeri yoktur müzik klipleri dışında ve buradaki videodaki çok amatör olmuş CapCut ile falan yapılmış sanırım. En basit yapılışı şöyle adjustment layer atın bir tane ve üstüne exposure atın yani parlaklılığı arttırın onun ortasını siz bulun sonra geçiş yapacağınız yere koyun o layeri ufak ayarlar ile de fade in fade out tarzı şeylerde ekleyebilirsiniz hem güzel durur DaVinci'de ben böyle yapıyordum After Effects'de biraz farklı olabilir.

Flash transition diye geçer çok kullanılan bir yeri yoktur müzik klipleri dışında ve buradaki videodaki çok amatör olmuş CapCut ile falan yapılmış sanırım. En basit yapılışı şöyle adjustment layer atın bir tane ve üstüne exposure atın yani parlaklılığı arttırın onun ortasını siz bulun sonra geçiş yapacağınız yere koyun o layeri ufak ayarlar ile de fade in fade out tarzı şeylerde ekleyebilirsiniz hem güzel durur DaVinci'de ben böyle yapıyordum After Effects'de biraz farklı olabilir.
Teşekkürler! Ama benim yaptığım videodakinden daha amatörce oldu.

Hiçte bile gayet güzel olmuş.

@Egemwn tutorial izleyebilirsin öyle öyle öğrenirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Azıcık İngilizcem olsa şunu bulurmuşum çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı