Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 20 Temmuz 2023 #1 Bugün YT anasayfama bu video geldi. Merak edip baktim. Denemek istiyordum. Ama icime bir kusku düstü, bunu yapmak ban sebebi olabilir mi sizce? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2023
Bugün YT anasayfama bu video geldi. Merak edip baktim. Denemek istiyordum. Ama icime bir kusku düstü, bunu yapmak ban sebebi olabilir mi sizce? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.019 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Temmuz 2023 #2 Ban sebebi değildir.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.542 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 Hayır, ban sebebi değil. Ben de bazı skinleri satın almadan önce incelemek o sunucuyu sık sık kullanıyorum.
Hayır, ban sebebi değil. Ben de bazı skinleri satın almadan önce incelemek o sunucuyu sık sık kullanıyorum.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 20 Temmuz 2023 #4 Ikinize de teşekkürler. wanetage dedi: Hayır, ban sebebi değil. Ben de bazı skinleri satın almadan önce incelemek o sunucuyu sık sık kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Videonun aciklamasinda 4 tane sunucu yazmis. Herhangi birine gireyim mi yoksa...
Ikinize de teşekkürler. wanetage dedi: Hayır, ban sebebi değil. Ben de bazı skinleri satın almadan önce incelemek o sunucuyu sık sık kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Videonun aciklamasinda 4 tane sunucu yazmis. Herhangi birine gireyim mi yoksa...
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.542 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #5 Frstghost dedi: Videonun aciklamasinda 4 tane sunucu yazmis. Herhangi birine gireyim mi yoksa... Genişletmek için tıkla... EU olanlara girmek konumumuzdan dolayı daha mantıklı.
Frstghost dedi: Videonun aciklamasinda 4 tane sunucu yazmis. Herhangi birine gireyim mi yoksa... Genişletmek için tıkla... EU olanlara girmek konumumuzdan dolayı daha mantıklı.