matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 10 Şubat 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ADŞ sevdiğim bir kanal bende Bedwars oynuyorum ama videoda kullanılan texture packi bir türlü bulamadım. Bilen varsa link ad vs. atabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2025
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ADŞ sevdiğim bir kanal bende Bedwars oynuyorum ama videoda kullanılan texture packi bir türlü bulamadım. Bilen varsa link ad vs. atabilir mi?
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.301 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #2 Custom pack gibi duruyor, çoğu şey orijinal.