rqzgarr Femtopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #1 Arkadaşlar bu videoda kullanılan yapay zeka programını bulur musunuz? Ben biraz araştırdım ama bulamadım yardımcı olun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar bu videoda kullanılan yapay zeka programını bulur musunuz? Ben biraz araştırdım ama bulamadım yardımcı olun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.694 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 12 Mart 2025 #2 Otomatik altyazı mı? Link
rqzgarr Femtopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #3 Wanhedaa dedi: Otomatik alt yazı mı? Link Genişletmek için tıkla... Yok reis ses programı ya acil lazım.
Wanhedaa dedi: Otomatik alt yazı mı? Link Genişletmek için tıkla... Yok reis ses programı ya acil lazım.
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 270 Çözümler 1 12 Mart 2025 #4 rqzgarr dedi: Yok reis ses programı ya acil lazım. Genişletmek için tıkla... Ses ElevenLabs olma ihtimali yüksek.
rqzgarr dedi: Yok reis ses programı ya acil lazım. Genişletmek için tıkla... Ses ElevenLabs olma ihtimali yüksek.
rqzgarr Femtopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #5 Rodwash dedi: Ses ElevenLabs olma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Reis ElevenLabs var bende. ElevenLabs'ten yapılmış olsaydı bilirdim. Başka bir program olmalı ya.
Rodwash dedi: Ses ElevenLabs olma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Reis ElevenLabs var bende. ElevenLabs'ten yapılmış olsaydı bilirdim. Başka bir program olmalı ya.
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 270 Çözümler 1 12 Mart 2025 #6 rqzgarr dedi: Reis ElevenLabs var bende elevenlabsten yapılmış olsaydı bilirdim başka bir program olmalı ya. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ElevenLabs şive mi yapıyor? Anlamadım niye ElevenLabs değil, çok büyük bir ses kütüphanesi var illaki biri değilse biridir.
rqzgarr dedi: Reis ElevenLabs var bende elevenlabsten yapılmış olsaydı bilirdim başka bir program olmalı ya. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ElevenLabs şive mi yapıyor? Anlamadım niye ElevenLabs değil, çok büyük bir ses kütüphanesi var illaki biri değilse biridir.
rqzgarr Femtopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #7 Rodwash dedi: Nasıl yani ElevenLabs şive mi yapıyor? Anlamadım niye ElevenLabs değil, çok büyük bir ses kütüphanesi var illaki biri değilse biridir. Genişletmek için tıkla... Haklısın kral da bilemiyorum, ElevenLabs'te olabilir ama başka bir programda olabilir.
Rodwash dedi: Nasıl yani ElevenLabs şive mi yapıyor? Anlamadım niye ElevenLabs değil, çok büyük bir ses kütüphanesi var illaki biri değilse biridir. Genişletmek için tıkla... Haklısın kral da bilemiyorum, ElevenLabs'te olabilir ama başka bir programda olabilir.