Tuqra234 Picopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Hocam şu alttaki videodaki seslendirmeyi nereden yapıyorlar bilginiz var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam şu alttaki videodaki seslendirmeyi nereden yapıyorlar bilginiz var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İwamoto_Kogan Decapat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 439 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #2 Rahmetli Ayhan Kahya'nın sesi sanki, yz ile yapılmış olabilir.
h1ve Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 Bu ses savaşçı dizisinde kullanılıp yayılmıştı seneler önce. Büyük ihtimalle Ayhan Kahya'nın seslendirmesi. Nurlar içinde yatsın.
Bu ses savaşçı dizisinde kullanılıp yayılmıştı seneler önce. Büyük ihtimalle Ayhan Kahya'nın seslendirmesi. Nurlar içinde yatsın.
Tuqra234 Picopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 h1ve dedi: Bu ses savaşçı dizisinde kullanılıp yayılmıştı seneler önce. Büyük ihtimalle Ayhan Kahya'nın seslendirmesi. Nurlar içinde yatsın. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ben bu sesi nasıl kullanabilirim? Bana orjinal hali lazım. Bu sesle edit yapmayı düşünüyorum.
h1ve dedi: Bu ses savaşçı dizisinde kullanılıp yayılmıştı seneler önce. Büyük ihtimalle Ayhan Kahya'nın seslendirmesi. Nurlar içinde yatsın. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ben bu sesi nasıl kullanabilirim? Bana orjinal hali lazım. Bu sesle edit yapmayı düşünüyorum.
h1ve Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #5 Tuqra234 dedi: Peki hocam ben bu sesi nasıl kullanabilirim? Bana orjinal hali lazım. Bu sesle edit yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... buyrun hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tuqra234 dedi: Peki hocam ben bu sesi nasıl kullanabilirim? Bana orjinal hali lazım. Bu sesle edit yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... buyrun hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tuqra234 Picopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #6 h1ve dedi: buyrun hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eyvallah
h1ve dedi: buyrun hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eyvallah