Çözüldü Videoda ses nasıl kısılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VendettaV

Femtopat
Daha fazla  
Acemi montaj yapıyorum, videoları birleştirip arkaya sesler falan ekliyorum fakat ana videonun sesini kısamıyorum. Örneğin; 10 saniyelik bir video 3. saniyesi ve 4. saniyesine bir sansür ekleyeceğim fakat sansür sesiyle birlikte video sesi de duyuluyor. Bu örnek videonun 3. ve 4. saniyesini nasıl kısabilirim?

Arayüz:

Dosya Ekleri

• 2021-04-14.png
    2021-04-14.png
    277 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen: Moderatör:
t
Acemi montaj yapıyorum, videoları birleştirip arkaya sesler falan ekliyorum fakat ana videonun sesini kısamıyorum. Örneğin; 10 saniyelik bir video 3. saniyesi ve 4. saniyesine bir sansür ekleyeceğim fakat sansür sesiyle birlikte video sesi de duyuluyor. Bu örnek videonun 3. ve 4. saniyesini nasıl kısabilirim?

Arayüz:
telefon için ınshot var onun ile yapılıyor,pc de hangi program var bilmiyorum ama telefona atıp kısıp pc içine geri atabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı