Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.454 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 YouTube üzerinden Serdar Aktolga hocamızın videosunu indirip Twitter'da paylaşmak istedim ama videoda ses ile görüntü birbirinden geç geliyor. Bunu nasıl çözebilirim? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YouTube üzerinden Serdar Aktolga hocamızın videosunu indirip Twitter'da paylaşmak istedim ama videoda ses ile görüntü birbirinden geç geliyor. Bunu nasıl çözebilirim? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L LCDPBerlin Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #2 Aynı sıkıntı bende de var ne izlemek istesem bir süre sonra çok fena ses kayması oluyor.
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 20 Ocak 2021 #3 Video oynatıcılarda da aynı sorun var mı?
L LCDPBerlin Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #4 gregor cemsa dedi: Ayarlarıyla oynamış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ne gibi ayar olabilir?
gregor cemsa dedi: Ayarlarıyla oynamış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ne gibi ayar olabilir?
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 20 Ocak 2021 #5 LCDPBerlin dedi: Ne gibi ayar olabilir? Genişletmek için tıkla... Ses ve görüntü codec sorunu da olabilir.
LCDPBerlin dedi: Ne gibi ayar olabilir? Genişletmek için tıkla... Ses ve görüntü codec sorunu da olabilir.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.454 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #6 gregor cemsa dedi: Video oynatıcılarda da aynı sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor. Telefondan da indirip denedim ama aynı oluyor. Yani istediğim şu; ses ile görüntünün aynı şekilde gitmesini sağlamak istiyorum.
gregor cemsa dedi: Video oynatıcılarda da aynı sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor. Telefondan da indirip denedim ama aynı oluyor. Yani istediğim şu; ses ile görüntünün aynı şekilde gitmesini sağlamak istiyorum.
L LCDPBerlin Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #7 gregor cemsa dedi: Ses ve görüntü codec sorunu da olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl çözebilirim?
gregor cemsa dedi: Ses ve görüntü codec sorunu da olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl çözebilirim?
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 20 Ocak 2021 #8 Farklı bir tarayıcıda denedin mi?
L LCDPBerlin Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #9 gregor cemsa dedi: Farklı bir tarayıcıda denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet operadada denedim aynı.
gregor cemsa dedi: Farklı bir tarayıcıda denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet operadada denedim aynı.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.454 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #10 gregor cemsa dedi: Farklı bir tarayıcıda denedin mi? Genişletmek için tıkla... Dostum linkini bıraktığım videoyu izlersen anlarsın demek istediğimi. Amacım videoyu düzeltmek.
gregor cemsa dedi: Farklı bir tarayıcıda denedin mi? Genişletmek için tıkla... Dostum linkini bıraktığım videoyu izlersen anlarsın demek istediğimi. Amacım videoyu düzeltmek.