L LCDPBerlin Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #11 Harleen dedi: Dostum linkini bıraktığım videoyu izlersen anlarsın demek istediğimi. Amacım videoyu düzeltmek. Genişletmek için tıkla... Sende bir tek o videonun mu ses kayması oluyor yoksa YouTube da vs. bir şey izlerken de oluyor mu? Bende öyle oluyor.
Harleen dedi: Dostum linkini bıraktığım videoyu izlersen anlarsın demek istediğimi. Amacım videoyu düzeltmek. Genişletmek için tıkla... Sende bir tek o videonun mu ses kayması oluyor yoksa YouTube da vs. bir şey izlerken de oluyor mu? Bende öyle oluyor.
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 20 Ocak 2021 #12 Harleen dedi: Dostum linkini bıraktığım videoyu izlersen anlarsın demek istediğimi. Amacım videoyu düzeltmek. Genişletmek için tıkla... Sesi ve görüntüsü kaydedilmiş bir videoyu sen önce ayrıştırmalısın. Tam bilgim yok ama ses ve görüntü kayması o videoyu yayınlayanla ilgili bir sorun gibi.
Harleen dedi: Dostum linkini bıraktığım videoyu izlersen anlarsın demek istediğimi. Amacım videoyu düzeltmek. Genişletmek için tıkla... Sesi ve görüntüsü kaydedilmiş bir videoyu sen önce ayrıştırmalısın. Tam bilgim yok ama ses ve görüntü kayması o videoyu yayınlayanla ilgili bir sorun gibi.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.454 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #13 LCDPBerlin dedi: YouTube da vs. bir şey izlerken de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır dostum olmuyor. O farklı bir durum.
LCDPBerlin dedi: YouTube da vs. bir şey izlerken de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır dostum olmuyor. O farklı bir durum.