YouTube Videoda videonun kalitesini arttırıp azaltan bir çizgi var

Haktan Karan

Centipat
Daha fazla  
Şimdi şöyle ki ben bir fotoğrafı kalitesini arttırmak için gittim şöyle bir siteye:
Sonra fotoğrafı indirdim ve sekmeyi kapattım.
Daha sonra bir video izlemek istediğimde bir çizgi ortaya çıktı.
Bu çizgiyi nasıl kapatabilirim?
(Bütün çerezler tüm zamanlardan sildim)
Fotoğraf istersiniz diye atıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çizgi galiba arasındaki farkı gösteriyor, emin değilim ama kurduğunuz şeyi kapatın.

Yukarıdaki RGX butonuna bastınız mı?

Hocam eğer Opera kullanıyorsanız şu ayarı kapatmayı deneyebilir misiniz? Veya RGX ayarını kapatmayı deneyebilirsiniz.

RGX açık kapatıp öyle dene.

Bu tür video kalite dalgalanmaları genellikle sıkıştırma, kare hızı değişiklikleri veya oynatma yazılımı ile ilgili olabilir. Eğer videonuzdaki istenmeyen arka planları kaldırmak ve daha temiz bir görüntü elde etmek istiyorsanız, quitar fondos gratis gibi yapay zeka destekli araçları kullanabilirsiniz. Bu sayede videonuzun profesyonel ve net görünmesini sağlayabilirsiniz.

t sounds like a browser extension or leftover script might still be affecting your browser, even after clearing cookies. Try clearing your cache as well and restarting the browser. If the issue continues, check your installed extensions or try opening the video in incognito mode to see if the line still appears. Sometimes a simple reboot helps too. By the way, while troubleshooting, I took a quick break with unlimited words today great for a mental reset!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…