K kazım ak Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar şu linkte adam ekranın videosunu çekiyor ve 54. saniyede ekrandaki bir dosyaya yakınlaştırıyor acaba nasıl yaptı bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar şu linkte adam ekranın videosunu çekiyor ve 54. saniyede ekrandaki bir dosyaya yakınlaştırıyor acaba nasıl yaptı bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
samet gökçe Hectopat Katılım 27 Eylül 2014 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #2 kazım ak dedi: Arkadaşlar şu linkte adam ekranın videosunu çekiyor ve 54. saniyede ekrandaki bir dosyaya yakınlaştırıyor acaba nasıl yaptı bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben onu camtasia studio ile yaptım ama şimdi nasıl yaptığımı hatırlayamıyorum.
kazım ak dedi: Arkadaşlar şu linkte adam ekranın videosunu çekiyor ve 54. saniyede ekrandaki bir dosyaya yakınlaştırıyor acaba nasıl yaptı bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben onu camtasia studio ile yaptım ama şimdi nasıl yaptığımı hatırlayamıyorum.
linux.gemini Kilopat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 207 Makaleler 1 Yer Bir yer 11 Kasım 2014 #3 Powerdirector 12 Ultra'da Zoom In efektini uygulaman lazım ama keyframe'i ayarlamak zor.