Çözüldü Videoda yapılan nedir ve güvenilir midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyuna modlama vb. mi yapıyor? Yapılan işlem nedir ve bilgisayara güvenlik açısından zararı var mıdır? Tehlikeli midir? Güvenilir midir?

Çözüm
Oyunu korsan kuruyor, kurulum esnasında AV programları virüs tespit edip kurulum dosyasını bozmasın diye de öncesinde AV yazılımlarını ve güvenlik duvarını devre dışı bırakıyor. Tabii ki de tehlikeli.
Oyunu korsan kuruyor, kurulum esnasında AV programları virüs tespit edip kurulum dosyasını bozmasın diye de öncesinde AV yazılımlarını ve güvenlik duvarını devre dışı bırakıyor. Tabii ki de tehlikeli.

Çözüm

Araştırdığım kadarıyla bu site güvenilirmiş doğru mu?

Orjinal oyun var zaten hiç bozmaya gerek yok o zaman.

Araştırdığım kadarıyla bu site güvenilirmiş doğru mu?

Orjinal oyun var zaten hiç bozmaya gerek yok o zaman.

Hangi korsan grubun güvenilir, hangisinin güvenilmez olduğunu belirtmemiz bu konu içerisinde doğru olmaz. Eğer oyun dijital platformlarda satışta olmasaydı, isim verilebilirdi. Orijinal oyun varsa zaten korsan kuruluma gerek bile yok.

Hangi korsan grubun güvenilir, hangisinin güvenilmez olduğunu belirtmemiz bu konu içerisinde doğru olmaz. Eğer oyun dijital platformlarda satışta olmasaydı, isim verilebilirdi. Orijinal oyun varsa zaten korsan kuruluma gerek bile yok.

Oyunun fiyatı ne olursa olsun korsana destek yok değil mi? Yalnızca orijinal oyun herhangi bir platformda bulunmuyorsa serbest. Doğru muyum?

800 TL üstü oyunlarda korsana destek var diye biliyorum.

Mesela ben 800+ bir oyunu korsan indirmek istiyorum diyelim. Buradan yardım isteyebilir miyim? Nasıl indireceğim hangi adımları izleyeceğim diye?

Mesela ben 800+ bir oyunu korsan indirmek istiyorum diyelim. Buradan yardım isteyebilir miyim? Nasıl indireceğim hangi adımları izleyeceğim diye?

Çok emin değilim fakat site vermeye izin vermezler diye düşünüyorum belki siz kendiniz bulup ta kurulumda hata yaşarsanız yardım ederler diye düşünüyorum.

35 dolar ve üstü oyunlarda teknik destek sağlanıyor, artık satışı olmayan, dijital platformlardan kalkmış oyunlar için ise link paylaşımı yapılabiliyor. Fakat indirip indirmek tamamen kullanıcının sorumluluğu altında, linkler paylaşılacaksa bile kod içinde paylaşılmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı