Videodaki Arka Planı Bulmak

Abu!

Hectopat
Makaleler
7
Yer
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dakika 1.15 de görünen arkaplanın hareketlisine denk gelmiştim internette. Ama şimdi bulamıyorum. Wallpapers Engine ile onu arkaplan yapmak istiyorum. Bulabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alın size fotoğraf;
ataturk-turkish-flag-and-digital-art-works-by-cihan-engin_7634606-10730_1200x630.jpg

Videodaki fotoğrafların ekran görüntüsünü alıp vereceğim linke girin. Daha sonra aşağıdaki fotoda işaretlediğim yere tıklayın. Link; Google Görseller
aslkpğa.PNG

Tıkladıktan sonra 2 seçenek çıkacak. Görsel URL'sini yapıştırın ve görsel yükleyin. Siz görsel yükleyine tıklayıp çektiğiniz ekran görüntüsünü bulup çift tıklayın. Gerisini Google hallediyor zaten.

Son düzenleme:
Alın size fotoğraf; Eki Görüntüle 309880
Videodaki fotoğrafların ekran görüntüsünü alıp vereceğim linke girin. Daha sonra aşağıdaki fotoda işaretlediğim yere tıklayın. Link; Google GörsellerEki Görüntüle 309881
Tıkladıktan sonra 2 seçenek çıkacak. Görsel URL'sini yapıştırın ve görsel yükleyin. Siz görsel yükleyine tıklayıp çektiğiniz ekran görüntüsünü bulup çift tıklayın. Gerisini Google hallediyor zaten.
Hocam dediklerinizi yaptım. Lakin bunun hareketlisini bulamadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı