Videodaki çakmak en ucuz nereden bulunur?

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Babama alacağım, sigara içmeyi bıraktıramıyorum, bari güzel bir şey alayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Babama alacağım, sigara içmeyi bıraktıramıyorum, bari güzel bir şey alayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sigara içen arkadaşlar. Eğer milletin babasının sigara içmemesini ve çocuğunun da bu duruma düşmesini istemiyorsanız dinleyin. Bu tütün nikotin denen lanet şeytan her gün içtiği için bu hale geldi. Eğer 5 yıl sonra burnunuzdan değil poponuzdan nefes almak istemiyorsanız sigara denen laneti bırakın. Bırakmazsanız sonuçlarına katlanıyorsunuz maalesef. Dostum sen de babana hediye diye içirttirme be. Baban güler sana :d

Artı -1 Eksi
Sigara içen arkadaşlar. Eğer milletin babasının sigara içmemesini ve çocuğunun da bu duruma düşmesini istemiyorsanız dinleyin. Bu tütün nikotin denen lanet şeytan her gün içtiği için bu hale geldi. Eğer 5 yıl sonra burnunuzdan değil poponuzdan nefes almak istemiyorsanız sigara denen laneti bırakın. Bırakmazsanız sonuçlarına katlanıyorsunuz maalesef. Dostum sen de babana hediye diye içirttirme be. Baban güler sana :d

Hocam bıraktırmayı çok denedim, gerçekten çok ama çok denedim, bırakmıyor. Bıracakağım diyor ama bırakmıyor, onun için olmasa bile kendim kullanacağım kenarda dursun çok güzel duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı