11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar merhaba CS 1.6 oynuyorum ve skin pack eklemek aklıma geldi bayadırda arıyorum ancak bu vıdeolardaki (AUG ile scout) skinleri bulamadım bulabilir misiniz? Videolar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Biri bu, diğeri de bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar merhaba CS 1.6 oynuyorum ve skin pack eklemek aklıma geldi bayadırda arıyorum ancak bu vıdeolardaki (AUG ile scout) skinleri bulamadım bulabilir misiniz? Videolar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Biri bu, diğeri de bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #11 Hocam baktım ancak yok Maomao dedi: M24 wth silencer camo Pack skin for CS 1.6 This is a skin / model of Scout for CS 1.6 / size: 2.79 MB / uploaded by: BloodLine_ / downloaded: 716 time(s) cs-bg.info Galiba aradığın scout skini burada beyaz M.24 diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... bu degil gibi hocam ancak bır bakacagım Artı 0 Eksi
Hocam baktım ancak yok Maomao dedi: M24 wth silencer camo Pack skin for CS 1.6 This is a skin / model of Scout for CS 1.6 / size: 2.79 MB / uploaded by: BloodLine_ / downloaded: 716 time(s) cs-bg.info Galiba aradığın scout skini burada beyaz M.24 diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... bu degil gibi hocam ancak bır bakacagım
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2024 #12 11ARDA11 dedi: hocam butun serverlarda kullanabılıyorsunuz ancak eger valorant mod gıbı svlerde denerseniz sunucunun skınlerı daha baskın gelıyor hocam peki augu nasıl alacagım en cok onu istiyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
11ARDA11 dedi: hocam butun serverlarda kullanabılıyorsunuz ancak eger valorant mod gıbı svlerde denerseniz sunucunun skınlerı daha baskın gelıyor hocam peki augu nasıl alacagım en cok onu istiyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
KS KS 11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #13 11ARDA11 dedi: Hocam baktım ancak yok bu degil gibi hocam ancak bır bakacagım Genişletmek için tıkla... değilmis hocam CyHan_Atalay dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İsterseniz elimdeki bir packı sıze verebilirim. Artı 0 Eksi
11ARDA11 dedi: Hocam baktım ancak yok bu degil gibi hocam ancak bır bakacagım Genişletmek için tıkla... değilmis hocam CyHan_Atalay dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İsterseniz elimdeki bir packı sıze verebilirim.
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2024 #14 11ARDA11 dedi: değilmis hocam İsterseniz elimdeki bir packı sıze verebilirim. Genişletmek için tıkla... İyi olur denerim bugün mutlaka. Teşekkür ederim şimdiden Artı 0 Eksi
11ARDA11 dedi: değilmis hocam İsterseniz elimdeki bir packı sıze verebilirim. Genişletmek için tıkla... İyi olur denerim bugün mutlaka. Teşekkür ederim şimdiden
KS KS 11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #15 CyHan_Atalay dedi: İyi olur denerim bugün mutlaka. Teşekkür ederim şimdiden Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam discord adınızı verin discord üzerinden vereyim ozaman Artı 0 Eksi
CyHan_Atalay dedi: İyi olur denerim bugün mutlaka. Teşekkür ederim şimdiden Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam discord adınızı verin discord üzerinden vereyim ozaman
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2024 #16 11ARDA11 dedi: tamamdır hocam discord adınızı verin discord üzerinden vereyim ozaman Genişletmek için tıkla... erush_26 dc ismimdir. Yine geç gördüm kurusa bakmayın hocam Artı 0 Eksi
11ARDA11 dedi: tamamdır hocam discord adınızı verin discord üzerinden vereyim ozaman Genişletmek için tıkla... erush_26 dc ismimdir. Yine geç gördüm kurusa bakmayın hocam
KS KS 11ARDA11 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #17 CyHan_Atalay dedi: erush_26 dc ismimdir. Yine geç gördüm kurusa bakmayın hocam Genişletmek için tıkla... sorun yok hocam 11ARDA11 dedi: sorun yok hocam Genişletmek için tıkla... hocam size verecegim pack discord dosya boyutunu asıyor hocam hala bulabılen yokmu Son düzenleme: 5 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
CyHan_Atalay dedi: erush_26 dc ismimdir. Yine geç gördüm kurusa bakmayın hocam Genişletmek için tıkla... sorun yok hocam 11ARDA11 dedi: sorun yok hocam Genişletmek için tıkla... hocam size verecegim pack discord dosya boyutunu asıyor hocam hala bulabılen yokmu