E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 6 Mayıs 2024 #1 Merhaba arkadaşlar bu videodaki editi nasıl yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok müteşekkir olurum.
Merhaba arkadaşlar bu videodaki editi nasıl yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok müteşekkir olurum.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.985 Çözümler 11 6 Mayıs 2024 #2 CapCut'tan yapılabilir gibi duruyor. Adobe uygulaması olmadan yapılır gibi. Artı 0 Eksi
KS KS E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 6 Mayıs 2024 #3 Sukunanınteli dedi: CapCut'tan yapılabilir gibi duruyor. Adobe uygulaması olmadan yapılır gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam CapCut'tan nasıl yapabilirim herhangi bir video vs bulamadım. Artı 0 Eksi
Sukunanınteli dedi: CapCut'tan yapılabilir gibi duruyor. Adobe uygulaması olmadan yapılır gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam CapCut'tan nasıl yapabilirim herhangi bir video vs bulamadım.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.985 Çözümler 11 6 Mayıs 2024 #4 Erenla dedi: Hocam CapCut'tan nasıl yapabilirim herhangi bir video vs bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen 1 fotoğrafı ve videoyu aynı ekran içine ekleyip kenarlarıyla oynamıştır gibime geliyor. Bende basit editler yapıyorum hep çok yardım edemem tam nasıl yapma konusunda. Artı 0 Eksi
Erenla dedi: Hocam CapCut'tan nasıl yapabilirim herhangi bir video vs bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen 1 fotoğrafı ve videoyu aynı ekran içine ekleyip kenarlarıyla oynamıştır gibime geliyor. Bende basit editler yapıyorum hep çok yardım edemem tam nasıl yapma konusunda.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.514 Makaleler 5 Çözümler 34 6 Mayıs 2024 #5 Arkası olmayan bir fotoğraf buluyorsun sonra videoya koyuyorsun bu kadar basit. Böyle birşey. Fotoğrafın yarısını kesersin. Artı 0 Eksi
Arkası olmayan bir fotoğraf buluyorsun sonra videoya koyuyorsun bu kadar basit. Böyle birşey. Fotoğrafın yarısını kesersin.