UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 27 Mayıs 2023 #1 İyi Sosyaller, Bu tarz kısa editler yapılırken hangi programlar kullanılıyor? Video: Tıkla
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 27 Mayıs 2023 #2 Birçok farklı programdan yapılabilir. CapCut olduğunu düşünüyorum.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #3 Hocam sanırsam bu kişi CapCut ile yapmış.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 27 Mayıs 2023 #4 Madss dedi: Birçok farklı programdan yapılabilir. CapCut olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Efetrkr dedi: Hocam sanırsam bu kişi CapCut ile yapmış. Genişletmek için tıkla... Hocam Capcut'da bu şekilde yazı ve geçişler var mıydı?
Madss dedi: Birçok farklı programdan yapılabilir. CapCut olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Efetrkr dedi: Hocam sanırsam bu kişi CapCut ile yapmış. Genişletmek için tıkla... Hocam Capcut'da bu şekilde yazı ve geçişler var mıydı?
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 27 Mayıs 2023 #5 UlughBeg dedi: Hocam CapCut'da bu şekilde yazı ve geçişler var mıydı? Genişletmek için tıkla... Yazılar Green screenli bir videodan alınmış olabilir. Geçişler de şablonlar var bayağı onlardan biridir.
UlughBeg dedi: Hocam CapCut'da bu şekilde yazı ve geçişler var mıydı? Genişletmek için tıkla... Yazılar Green screenli bir videodan alınmış olabilir. Geçişler de şablonlar var bayağı onlardan biridir.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #6 Yazı yeşil ekran video zaten basit yapılmış büyük ihtimal CapCut'tan yapılmış YouTube'a CapCut edit yazarsan bunun gibi editler sende yapabilirsin.
Yazı yeşil ekran video zaten basit yapılmış büyük ihtimal CapCut'tan yapılmış YouTube'a CapCut edit yazarsan bunun gibi editler sende yapabilirsin.