OfG58 Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 75 7 Ağustos 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Geçişlerdeki önden arkaya doğru çekme efektini nasıl yaparım CapCut'ta? (PC)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Geçişlerdeki önden arkaya doğru çekme efektini nasıl yaparım CapCut'ta? (PC)
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.370 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 7 Ağustos 2024 #2 %90 pro sürüm isteyecek, videodaki gibi popüler tüm efektler pro versiyon oluyor. hangisi bilmiyorum ama buna eminim.
%90 pro sürüm isteyecek, videodaki gibi popüler tüm efektler pro versiyon oluyor. hangisi bilmiyorum ama buna eminim.
OfG58 Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 75 7 Ağustos 2024 #3 F4T1H dedi: %90 Pro sürüm isteyecek, videodaki gibi popüler tüm efektler Pro versiyon oluyor. Hangisi bilmiyorum ama buna eminim. Genişletmek için tıkla... Pro var hocam.
F4T1H dedi: %90 Pro sürüm isteyecek, videodaki gibi popüler tüm efektler Pro versiyon oluyor. Hangisi bilmiyorum ama buna eminim. Genişletmek için tıkla... Pro var hocam.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.619 Makaleler 5 Çözümler 37 7 Ağustos 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video geçişlerine orantılı şekilde yapacaksın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video geçişlerine orantılı şekilde yapacaksın.