Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #1 Merhaba, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi (videonun başında net bir şekilde gözüküyor) birçok editte kullanılan renk effekti nasıl yapılır? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2022
Merhaba, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi (videonun başında net bir şekilde gözüküyor) birçok editte kullanılan renk effekti nasıl yapılır?
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 20 Eylül 2022 #2 Ar0x dedi: Merhaba, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi (videonun başında net bir şekilde gözüküyor) birçok editte kullanılan renk effekti nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Videoda bir renk efekti göremedim, arka arkaya konulmuş kesit + müzik.
Ar0x dedi: Merhaba, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi (videonun başında net bir şekilde gözüküyor) birçok editte kullanılan renk effekti nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Videoda bir renk efekti göremedim, arka arkaya konulmuş kesit + müzik.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #3 tii dedi: Videoda bir renk efekti göremedim, arka arkaya konulmuş kesit + müzik. Genişletmek için tıkla... Hocam normal kesitler değil üzerinde oynanmış. Renk vesaire.
tii dedi: Videoda bir renk efekti göremedim, arka arkaya konulmuş kesit + müzik. Genişletmek için tıkla... Hocam normal kesitler değil üzerinde oynanmış. Renk vesaire.
Ashen One Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 966 Çözümler 7 20 Eylül 2022 #4 Dostum buna "renk paleti" deniyor.