vladerr Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 109 Çözümler 4 21 Şubat 2025 #1 Aşağıdaki gönderideki gibi kedinin etrafında çıkan "glitch" gibi şeylerin adı oluyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Video yükleyemedim o yüzden bağlantı paylaşmak zorunda kaldım, kusura bakmayın.) Buldum, efekt adı: Datamosh. Öğretici video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 22 Şubat 2025
Aşağıdaki gönderideki gibi kedinin etrafında çıkan "glitch" gibi şeylerin adı oluyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Video yükleyemedim o yüzden bağlantı paylaşmak zorunda kaldım, kusura bakmayın.) Buldum, efekt adı: Datamosh. Öğretici video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et