loren4 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 525 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #1 Videoda kullanılan enstrümanın adını bilenler yazabilir mi? Çok hoşuma gitti. (Not: Enstrümanlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videoda kullanılan enstrümanın adını bilenler yazabilir mi? Çok hoşuma gitti. (Not: Enstrümanlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm 5 5 519928 10 Ocak 2024 Lute. Sürprizbozan: Müzik Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lute. Sürprizbozan: Müzik Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 9 Ocak 2024 #2 loren4 dedi: Videoda kullanılan enstrümanın adını bilenler yazabilir mi? Çok hoşuma gitti. (Not: Enstrümanlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermiyim de ben gitar gibi duydum. Artı 0 Eksi
loren4 dedi: Videoda kullanılan enstrümanın adını bilenler yazabilir mi? Çok hoşuma gitti. (Not: Enstrümanlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermiyim de ben gitar gibi duydum.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 10 Ocak 2024 #3 Lute. Sürprizbozan: Müzik Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Lute. Sürprizbozan: Müzik Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS loren4 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 525 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #4 519928 dedi: Lute. Sürprizbozan: Müzik Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
519928 dedi: Lute. Sürprizbozan: Müzik Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.