ByWasco Megapat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2019 #1 SoundHound ile arattım bulamadı. Shazam ile arattım farklı farklı yabancı alakasız müzikler buldu. YouTube'a yükledim belki telif yer. Oradan bulurum dedim. Telif de gelmedi. Bilen duyan varsa söyleyebilir mi adını? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SoundHound ile arattım bulamadı. Shazam ile arattım farklı farklı yabancı alakasız müzikler buldu. YouTube'a yükledim belki telif yer. Oradan bulurum dedim. Telif de gelmedi. Bilen duyan varsa söyleyebilir mi adını? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.242 Çözümler 3 Yer Leningrad 24 Mayıs 2019 #2 Türkiye kaynaklı değil gibi. Azeri havası hissettim ben