D DonanınAlwonzo Femtopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 27 Nisan 2022 #2 DonanınAlwonzo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neden yalan olsun? Yalan olması için sponsorluk felan alıyor olması lazım ancak ozamanda ekran kartlarını öne çıkartırlardı.
DonanınAlwonzo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neden yalan olsun? Yalan olması için sponsorluk felan alıyor olması lazım ancak ozamanda ekran kartlarını öne çıkartırlardı.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 27 Nisan 2022 #3 Sanmıyorum, değerler saçma geldi.
D DonanınAlwonzo Femtopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #4 530546 dedi: Neden yalan olsun? Yalan olması için sponsorluk felan alıyor olması lazım ancak ozamanda ekran kartlarını öne çıkartırlardı. Genişletmek için tıkla... yanlış anladın dostum rtx 2060 12gb rx 6600 ile aynı fps veriyor normalde aralarında 10 fps oluyordu
530546 dedi: Neden yalan olsun? Yalan olması için sponsorluk felan alıyor olması lazım ancak ozamanda ekran kartlarını öne çıkartırlardı. Genişletmek için tıkla... yanlış anladın dostum rtx 2060 12gb rx 6600 ile aynı fps veriyor normalde aralarında 10 fps oluyordu