Bu videodaki kasa gibi bir kasa arıyorum, fiyat ne kadar az olursa daha iyi. Bileşenlerim sığar mı?
ASUS A620M-K
Galax RTX 4060 1*click OC.
XPG Lancer DDR5 RAM.
Thermalright Phantom Spirit.
Shorts'tan gördüğüm için açıklama yoktu, sağ olun. Soğutucu : U120 mm x G120 mm x Y25 mmKasa videonun altında kabak gibi yazılmış: Power Train Unknown Player X100.
Videodaki 3050'nin uzunluğu 258mm, seninkinin uzunluğu 250mm civarı olması gerek sitesinden bakabilirsin.
Videodaki soğutucunun 280x260mm gibi görünüyor, seninkinin yüksekliğine bakman gerek ayrıca.
Rahat sığar gibi duruyor bu durumda, ekran kartı sığmasa büyük problem olurdu da.Shorts'tan gördüğüm için açıklama yoktu, sağ olun. Soğutucu : U120 mm x G120 mm x Y25 mm
Güç tren X100 M-ATX taÅınabilir bilgisayar kasası MINI-ITX ATX anakart güç kaynaÄı desteÄi U3 tip-c masaüstü MINI küçük Åasi - AliExpress 7 Kasa bu hocam, ayrıca bunu alsam sorun olur mu haberde gördüm ama dinlemedim takılma olayı olur mu?Önünde Gamerx yazıyor. Aratınca da Gamerx P60 çıkıyor.
Fan boyutunu atmışım, sitede yazan bu.Rahat sığar gibi duruyor bu durumda, ekran kartı sığmasa büyük problem olurdu da.
Güç tren X100 M-ATX taÅınabilir bilgisayar kasası MINI-ITX ATX anakart güç kaynaÄı desteÄi U3 tip-c masaüstü MINI küçük Åasi - AliExpress 7 Kasa bu hocam, ayrıca bunu alsam sorun olur mu haberde gördüm ama dinlemedim takılma olayı olur mu?
Fan boyutunu atmışım, sitede yazan bu.
Eki Görüntüle 2281277
Fiyatı çok geldi, Ülkede var mı böyle kasa?![]()
Aandrijflijn P60 Itx Chassis Desktop Computer Matx Draagbare Side-Through Host Ondersteunt Videokaart Lengte 350Mm - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Bu kasa çıkıyor videodakine göre. Ama aynısı zaten. Kalitesi konusunda fikir sahibi olmak zor. Yorumlara bakılabilir. Nihai karar sizindir.
Hortlatmam lazım galiba.Fiyatı çok geldi, Ülkede var mı böyle kasa?
![]()
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.