GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 23 Nisan 2024 #1 Instagram'da konuşmalarını kağıda dökmek istediğim canlı yayınlar var. Reels olarak kayıtlı şu an. Benim için çok önemli paralıda olabilir. Hakkını vermesi yeterli. Videodaki konuşmayı kağıda dökmesini istiyorum.
Instagram'da konuşmalarını kağıda dökmek istediğim canlı yayınlar var. Reels olarak kayıtlı şu an. Benim için çok önemli paralıda olabilir. Hakkını vermesi yeterli. Videodaki konuşmayı kağıda dökmesini istiyorum.
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 26 Nisan 2024 #2 GazzeliAtalayq dedi: Instagram'da konuşmalarını kağıda dökmek istediğim canlı yayınlar var. Reels olarak kayıtlı şu an. Benim için çok önemli paralıda olabilir. Hakkını vermesi yeterli. Videodaki konuşmayı kağıda dökmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba! Transcribe video and audio to text | Content editor | Trint bu olabilir mi?
GazzeliAtalayq dedi: Instagram'da konuşmalarını kağıda dökmek istediğim canlı yayınlar var. Reels olarak kayıtlı şu an. Benim için çok önemli paralıda olabilir. Hakkını vermesi yeterli. Videodaki konuşmayı kağıda dökmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba! Transcribe video and audio to text | Content editor | Trint bu olabilir mi?