Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 5 Ocak 2021 #1 Dizi editi yapıyorum, istediğim yerlerin kesitini aldım, ama sağ üstte logo var. Hangi program ile kaldırabilirim o logoyu?
Dizi editi yapıyorum, istediğim yerlerin kesitini aldım, ama sağ üstte logo var. Hangi program ile kaldırabilirim o logoyu?
Çağatay Özcan Kilopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #2 Fotoğraf atar mısınız?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.761 Makaleler 63 Çözümler 478 6 Ocak 2021 #3 Gojira dedi: Dizi editi yapıyorum, istediğim yerlerin kesitini aldım, ama sağ üstte logo var. Hangi program ile kaldırabilirim o logoyu? Genişletmek için tıkla... Kaldırmak biraz zor onun yerine logo olan yere blur efekti koyun.
Gojira dedi: Dizi editi yapıyorum, istediğim yerlerin kesitini aldım, ama sağ üstte logo var. Hangi program ile kaldırabilirim o logoyu? Genişletmek için tıkla... Kaldırmak biraz zor onun yerine logo olan yere blur efekti koyun.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 6 Ocak 2021 #4 Yakınlaşma efekti yapıp orayı kırpsanız olur mu?
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 6 Ocak 2021 #5 cengover_ekin dedi: Yakınlaşma efekti yapıp orayı kırpsanız olur mu? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, ama kaldırmanın bir yolu yok mudur?
cengover_ekin dedi: Yakınlaşma efekti yapıp orayı kırpsanız olur mu? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, ama kaldırmanın bir yolu yok mudur?
pmetheus Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 186 Çözümler 2 Yer 41°18'14.1"N 81°54'06.1"W Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #6 Gojira dedi: Dizi editi yapıyorum, istediğim yerlerin kesitini aldım, ama sağ üstte logo var. Hangi program ile kaldırabilirim o logoyu? Genişletmek için tıkla... After Effects ile yapılabilir ama çok uğraştırır
Gojira dedi: Dizi editi yapıyorum, istediğim yerlerin kesitini aldım, ama sağ üstte logo var. Hangi program ile kaldırabilirim o logoyu? Genişletmek için tıkla... After Effects ile yapılabilir ama çok uğraştırır
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 6 Ocak 2021 #7 Gojira dedi: Deneyeceğim, ama kaldırmanın bir yolu yok mudur? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim yok, alternatif bir yöntem belirttim sadece.
Gojira dedi: Deneyeceğim, ama kaldırmanın bir yolu yok mudur? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim yok, alternatif bir yöntem belirttim sadece.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 6 Ocak 2021 #8 pmetheus dedi: After Effects ile yapılabilir ama çok uğraştırır Genişletmek için tıkla... After Effects'i az çok biliyorum, dediğin olayı anlatan bir video varsa atar mısın? Çağatay Özcan dedi: Fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sağ üstte korsan site logosu var işte. Aslında Netflix ve Amazon Prime'dan kayıt almayı denedim, fakat izin vermedi ikisi de kayıt almama.
pmetheus dedi: After Effects ile yapılabilir ama çok uğraştırır Genişletmek için tıkla... After Effects'i az çok biliyorum, dediğin olayı anlatan bir video varsa atar mısın? Çağatay Özcan dedi: Fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sağ üstte korsan site logosu var işte. Aslında Netflix ve Amazon Prime'dan kayıt almayı denedim, fakat izin vermedi ikisi de kayıt almama.
pmetheus Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 186 Çözümler 2 Yer 41°18'14.1"N 81°54'06.1"W Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #9 Gojira dedi: After Effects'i az çok biliyorum, dediğin olayı anlatan bir video varsa atar mısın? Sağ üstte korsan site logosu var işte. Aslında Netflix ve Amazon Prime'dan kayıt almayı denedim, fakat izin vermedi ikisi de kayıt almama. Genişletmek için tıkla... Pardon ben okumadan yarım yamalak cevap verdim logo silmek basit Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gojira dedi: After Effects'i az çok biliyorum, dediğin olayı anlatan bir video varsa atar mısın? Sağ üstte korsan site logosu var işte. Aslında Netflix ve Amazon Prime'dan kayıt almayı denedim, fakat izin vermedi ikisi de kayıt almama. Genişletmek için tıkla... Pardon ben okumadan yarım yamalak cevap verdim logo silmek basit Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 6 Ocak 2021 #10 pmetheus dedi: Pardon ben okumadan yarım yamalak cevap verdim logo silmek basit Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam, burada arkaplan sabit ama. Değişken arkaplanlarda da işe yarar mı?
pmetheus dedi: Pardon ben okumadan yarım yamalak cevap verdim logo silmek basit Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam, burada arkaplan sabit ama. Değişken arkaplanlarda da işe yarar mı?