EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.931 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 16 Kasım 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir Video'ya denk geldim. Bu kadar görüntüyü vs. sunan modların ve kullanılan Shader'ın tam adı nedir acaba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir Video'ya denk geldim. Bu kadar görüntüyü vs. sunan modların ve kullanılan Shader'ın tam adı nedir acaba?
yunusebaran Hectopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 859 Çözümler 8 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM Cinsiyet Erkek Meslek 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist 16 Kasım 2024 #2 Get more from Haubna on Patreon bu adamın fizik motorunu kullanıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu da fizik motorunun tanıtım videosu Artı 0 Eksi
Get more from Haubna on Patreon bu adamın fizik motorunu kullanıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu da fizik motorunun tanıtım videosu
gglagise Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 306 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7735HS RTX 4050 Ddr5 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2024 #3 Vanilla Farmers Delight Physics ve birkaç shader Artı 0 Eksi
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 490 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri 5600G 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 16 Kasım 2024 #4 Yorumlara baktığımız zaman " Physics mod " ve farklı mixler olduğunu söylemişler. Artı 0 Eksi
KS KS EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.931 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 16 Kasım 2024 #5 HeyUgurr dedi: Yorumlara baktığımız zaman " Physics mod " ve farklı mixler olduğunu söylemişler. Genişletmek için tıkla... Bazıları Vanilla+ mod paketi olduğundan da bahsetmişlerdi ve Shader adı da geçmedi pek. O yüzden kafam çok karıştı. yunusebaran dedi: Get more from Haubna on Patreon bu adamın fizik motorunu kullanıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu da fizik motorunun tanıtım videosu Genişletmek için tıkla... Mod ücretliydi sanırım da geçtiğimiz aylar içerisinde ücretsiz olmuş sanırım. Doğru mudur? Artı 0 Eksi
HeyUgurr dedi: Yorumlara baktığımız zaman " Physics mod " ve farklı mixler olduğunu söylemişler. Genişletmek için tıkla... Bazıları Vanilla+ mod paketi olduğundan da bahsetmişlerdi ve Shader adı da geçmedi pek. O yüzden kafam çok karıştı. yunusebaran dedi: Get more from Haubna on Patreon bu adamın fizik motorunu kullanıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu da fizik motorunun tanıtım videosu Genişletmek için tıkla... Mod ücretliydi sanırım da geçtiğimiz aylar içerisinde ücretsiz olmuş sanırım. Doğru mudur?
yunusebaran Hectopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 859 Çözümler 8 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM Cinsiyet Erkek Meslek 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist 16 Kasım 2024 #6 EkmekArasiHDD dedi: Bazıları Vanilla+ mod paketi olduğundan da bahsetmişlerdi ve Shader adı da geçmedi pek. O yüzden kafam çok karıştı. Mod ücretliydi sanırım da geçtiğimiz aylar içerisinde ücretsiz olmuş sanırım. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Ücretli ve ücretsiz versiyonu var daha önce kurmadım Minecraft RTX yetiyor bana Artı 0 Eksi
EkmekArasiHDD dedi: Bazıları Vanilla+ mod paketi olduğundan da bahsetmişlerdi ve Shader adı da geçmedi pek. O yüzden kafam çok karıştı. Mod ücretliydi sanırım da geçtiğimiz aylar içerisinde ücretsiz olmuş sanırım. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Ücretli ve ücretsiz versiyonu var daha önce kurmadım Minecraft RTX yetiyor bana
KS KS EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.931 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 16 Kasım 2024 #7 yunusebaran dedi: Ücretli ve ücretsiz versiyonu var daha önce kurmadım Minecraft RTX yetiyor bana Genişletmek için tıkla... RTX kartım olsa ben de rahat olurdum da ne yazık ki GTX 1650 var. En azından bu yeter diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
yunusebaran dedi: Ücretli ve ücretsiz versiyonu var daha önce kurmadım Minecraft RTX yetiyor bana Genişletmek için tıkla... RTX kartım olsa ben de rahat olurdum da ne yazık ki GTX 1650 var. En azından bu yeter diye düşünüyorum.