Şöyle bir Video'ya denk geldim. Bu kadar görüntüyü vs. sunan modların ve kullanılan Shader'ın tam adı nedir acaba?
Bazıları Vanilla+ mod paketi olduğundan da bahsetmişlerdi ve Shader adı da geçmedi pek. O yüzden kafam çok karıştı.Yorumlara baktığımız zaman " Physics mod " ve farklı mixler olduğunu söylemişler.
Get more from Haubna on Patreon bu adamın fizik motorunu kullanıyor bu da fizik motorunun tanıtım videosu
Ücretli ve ücretsiz versiyonu var daha önce kurmadım Minecraft RTX yetiyor banaBazıları Vanilla+ mod paketi olduğundan da bahsetmişlerdi ve Shader adı da geçmedi pek. O yüzden kafam çok karıştı.
Mod ücretliydi sanırım da geçtiğimiz aylar içerisinde ücretsiz olmuş sanırım. Doğru mudur?
RTX kartım olsa ben de rahat olurdum da ne yazık ki GTX 1650 var. En azından bu yeter diye düşünüyorum.Ücretli ve ücretsiz versiyonu var daha önce kurmadım Minecraft RTX yetiyor bana![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.