LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 20 Haziran 2021 #1 Shazam'de arattım ama bulamadım. Video
Lexus LFA Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 499 20 Haziran 2021 #2 Hocam açıklamada linki bırakmış müziğin Artı 0 Eksi
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #3 Lexus LFA dedi: Hocam açıklamada linki bırakmış müziğin Genişletmek için tıkla... Verdiği link para istiyor. Artı 0 Eksi
Lexus LFA dedi: Hocam açıklamada linki bırakmış müziğin Genişletmek için tıkla... Verdiği link para istiyor.
KS KS LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 20 Haziran 2021 #4 Lexus LFA dedi: Hocam açıklamada linki bırakmış müziğin Genişletmek için tıkla... Hocam bir müzik için para verebilecek durumda olsaydım bu konuyu açmazdım. Artı 0 Eksi
Lexus LFA dedi: Hocam açıklamada linki bırakmış müziğin Genişletmek için tıkla... Hocam bir müzik için para verebilecek durumda olsaydım bu konuyu açmazdım.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.393 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 20 Haziran 2021 #5 LordxVader dedi: Hocam bir müzik için para verebilecek durumda olsaydım bu konuyu açmazdım. Genişletmek için tıkla... Adam kendi yapıp kaydetmiş, müziğin telifi ona ait. Başka bir yerden bulamazsınız bunu. Artı 0 Eksi
LordxVader dedi: Hocam bir müzik için para verebilecek durumda olsaydım bu konuyu açmazdım. Genişletmek için tıkla... Adam kendi yapıp kaydetmiş, müziğin telifi ona ait. Başka bir yerden bulamazsınız bunu.
KS KS LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 20 Haziran 2021 #6 Single_factor dedi: Adam kendi yapıp kaydetmiş, müziğin telifi ona ait. Başka bir yerden bulamazsınız bunu. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Single_factor dedi: Adam kendi yapıp kaydetmiş, müziğin telifi ona ait. Başka bir yerden bulamazsınız bunu. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
abdullahdemir Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 988 Çözümler 4 11 Temmuz 2021 #7 Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama, OBS Studio ile kaydedip, dinleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.393 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 11 Temmuz 2021 #8 abdullahdemir dedi: Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama, OBS Studio ile kaydedip, dinleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... LordxVader dedi: Videodaki müziğin adı nedir? Genişletmek için tıkla... Çok yerinde bir çözüm. Tebrik ederim. Artı 0 Eksi
abdullahdemir dedi: Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama, OBS Studio ile kaydedip, dinleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... LordxVader dedi: Videodaki müziğin adı nedir? Genişletmek için tıkla... Çok yerinde bir çözüm. Tebrik ederim.
KS KS LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 11 Temmuz 2021 #9 abdullahdemir dedi: Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama, OBS Studio ile kaydedip, dinleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim müsait olunca yapacağım. Aklıma gelmemişti böyle bir şey. Artı 0 Eksi
abdullahdemir dedi: Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama, OBS Studio ile kaydedip, dinleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim müsait olunca yapacağım. Aklıma gelmemişti böyle bir şey.