TAMİRATÖR Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 658 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rog strix G18 İ9 13980HX Rtx 4080 1Tb ssd 32Gb ram Windows 11 pro Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #1 Bir videodan aldığım muzigi buraya atiyorum. Bu muzigi bulamadim, yardımci olur musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2025
Bir videodan aldığım muzigi buraya atiyorum. Bu muzigi bulamadim, yardımci olur musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 17 Mart 2025 #2 Hangi videodan aldınız?
TAMİRATÖR Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 658 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rog strix G18 İ9 13980HX Rtx 4080 1Tb ssd 32Gb ram Windows 11 pro Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #3 nefti dedi: Hangi videodan aldınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun icinde iki ayri muzik var hocam ilk muzik let the world burn ama ondan sonraki calan müziği bulamadim.
nefti dedi: Hangi videodan aldınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun icinde iki ayri muzik var hocam ilk muzik let the world burn ama ondan sonraki calan müziği bulamadim.