R Rebel Forest Femtopat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #1 Baldiback videolarında bir klasik müzik duyuyorum ama hala bulamadım, sarabande herhalde ama müziğin aynısını bulamadım. Müziğin geçtiği bazı yerler: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2025
Baldiback videolarında bir klasik müzik duyuyorum ama hala bulamadım, sarabande herhalde ama müziğin aynısını bulamadım. Müziğin geçtiği bazı yerler: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.169 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #2 Rebel Forest dedi: Baldiback videolarında bir klasik müzik duyuyorum ama hala bulamadım, sarabande herhalde ama müziğin aynısını bulamadım. Müziğin geçtiği bazı yerler: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Haendel - Sarabande ama videodaki editli bir versiyon galiba onun da ne olduğunu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Rebel Forest dedi: Baldiback videolarında bir klasik müzik duyuyorum ama hala bulamadım, sarabande herhalde ama müziğin aynısını bulamadım. Müziğin geçtiği bazı yerler: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Haendel - Sarabande ama videodaki editli bir versiyon galiba onun da ne olduğunu bilmiyorum.
KS KS R Rebel Forest Femtopat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #3 poyriho dedi: Haendel - Sarabande ama videodaki editli bir versiyon galiba onun da ne olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şarkının ismini biliyorum ama o versiyonunu bulamıyorum. Artı 0 Eksi
poyriho dedi: Haendel - Sarabande ama videodaki editli bir versiyon galiba onun da ne olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şarkının ismini biliyorum ama o versiyonunu bulamıyorum.
S Solelux Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 4 Çözümler 1 7 Haziran 2025 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et