Videodaki olaylar gerçek mi?

Arkadaş düzgünce videoyu tartışırız diye düşündüm, herkes hemen yok maymun canavarı yok şu yok bu diyor.

Montaj olduğu çok belli.Ama adam uğraşmış.

Böyle videolar aşırı hoşuma gidiyor. Zaten @Traviss Bickle ve @kanyewestlover911 biliyor. Bana bu tarz videolar atabilir misiniz?
Scaretheater'in eski videoları gayet kaliteli. Eğer izlersen, Someordinarygamers'in yüzlerce bölümlük dankweb gezisinde hemen hemen her video ile karşılaşacağını düşünüyorum Alttaki kanalların hepsi bakmaya değer.

İnsanların saflıklarından ve bu bağlamda, sağlanan etkileşimin fenomen gibi yayılarak ortada en nihayetinde birikecek olan ömürlük popülasyondan nemalanmaya çalışan kişilerin, bu getirileri göz ederek kendilerince sansasyon yaratmak adına üretip öne sürdüğü absürt, klişe haline gelmiş binlerce videodan sadece biri muhtemelen.

Uzun lafın kısası: Ortada bu konuyu ciddiye almanızı gerektirecek bir durum, üzerinde bağlayıcılığı bulunan bir espri bulunmuyor.

Son düzenleme:
Kesinlikle tık tuzağı abi. Adamın 350k abonesi var ve bir videosu 3M izlenme almış. Arkadaşlar gerçek mi diye kafanızı yormayın filmden ibarettir. Korku filmlerinde sahnenin arkası gibi düşünün yani problem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…