Enginmurat Centipat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 122 24 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar bir program arıyorum. Benim konuştuğum cümleleri otomatik yazıya döksün. Ama bunu videoyu ben yükleyeyim öyle yapsın. Yani Google mikrofonu ile değil. Böyle bir program varsa yazarsanız sevinirim. Teşekkürler! Son düzenleme: 24 Ekim 2019
Arkadaşlar bir program arıyorum. Benim konuştuğum cümleleri otomatik yazıya döksün. Ama bunu videoyu ben yükleyeyim öyle yapsın. Yani Google mikrofonu ile değil. Böyle bir program varsa yazarsanız sevinirim. Teşekkürler!
Elohim Hectopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 552 Çözümler 10 Yer İstanbul 24 Ekim 2019 #2 Google'da video to text diye aratarak birçok programa ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Enginmurat Centipat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 122 24 Ekim 2019 #3 Berkologie dedi: Google'da video to text diye aratarak birçok programa ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok ben bulamadım. Türkçe seçenekli program yok. Artı 0 Eksi
Berkologie dedi: Google'da video to text diye aratarak birçok programa ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok ben bulamadım. Türkçe seçenekli program yok.
Elohim Hectopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 552 Çözümler 10 Yer İstanbul 25 Ekim 2019 #4 Ben bir an Türkçe olduğunu unutup yazmışım. Belki şunu deneyebilirsiniz. Türkçe seçeneği var görünüyor. Turkish Speech to Text: Transcription Service | Sonix Converting Turkish speech to text has become easier than ever with advanced technology. No more manual transcription! ✓ Get 30 minutes free today! sonix.ai Artı 0 Eksi
Ben bir an Türkçe olduğunu unutup yazmışım. Belki şunu deneyebilirsiniz. Türkçe seçeneği var görünüyor. Turkish Speech to Text: Transcription Service | Sonix Converting Turkish speech to text has become easier than ever with advanced technology. No more manual transcription! ✓ Get 30 minutes free today! sonix.ai