FFinack Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 223 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izledim ve arkadaki oyun aşırı hoşuma gitti oyunun adı nedir acaba? Galiba yüksek sistem istemiyor bilgisayarım kaldırır diye düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izledim ve arkadaki oyun aşırı hoşuma gitti oyunun adı nedir acaba? Galiba yüksek sistem istemiyor bilgisayarım kaldırır diye düşünüyorum.
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #2 FFinack dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izledim ve arkadaki oyun aşırı hoşuma gitti oyunun adı nedir acaba? Galiba yüksek sistem istemiyor bilgisayarım kaldırır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ravenfield olması lazım.
FFinack dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izledim ve arkadaki oyun aşırı hoşuma gitti oyunun adı nedir acaba? Galiba yüksek sistem istemiyor bilgisayarım kaldırır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ravenfield olması lazım.
FFinack Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 223 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #5 Marshal12 dedi: Ravenfield olması lazım. Genişletmek için tıkla... 562410 dedi: Ravenfield. Genişletmek için tıkla... 492457 dedi: Ravenfield. Genişletmek için tıkla... Evet ravenfidmis. Teşekkürler.
Marshal12 dedi: Ravenfield olması lazım. Genişletmek için tıkla... 562410 dedi: Ravenfield. Genişletmek için tıkla... 492457 dedi: Ravenfield. Genişletmek için tıkla... Evet ravenfidmis. Teşekkürler.
Liqt Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 176 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #6 Ravenfield.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.931 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #7 FFinack dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izledim ve arkadaki oyun aşırı hoşuma gitti oyunun adı nedir acaba? Galiba yüksek sistem istemiyor bilgisayarım kaldırır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ravenfield on Steam Fight upon the Ravenfield together with your Blue allies! Take down those pesky Reds using helicopters, tanks, guns, and active ragdoll physics! store.steampowered.com Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2023
FFinack dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izledim ve arkadaki oyun aşırı hoşuma gitti oyunun adı nedir acaba? Galiba yüksek sistem istemiyor bilgisayarım kaldırır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ravenfield on Steam Fight upon the Ravenfield together with your Blue allies! Take down those pesky Reds using helicopters, tanks, guns, and active ragdoll physics! store.steampowered.com
Noble_Coble Femtopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:AMD Athlon(tm)|| X4 640 Processor, 3000 Mhz, 4 Çekirdek , 4 Mantıksal İşlemci Ram:8GB Ekran Kartı:GeForce GT 730 Windows 10 Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #8 Ravenfield diye hatırlıyorum.