graphic Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 314 Çözümler 2 Dün 11:32 #1 Chopin olma ihtimali yüksek ama bulamıyorum. Program da bulamıyor, biliyor musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: Dün 11:48
Chopin olma ihtimali yüksek ama bulamıyorum. Program da bulamıyor, biliyor musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Taha Tayyip Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:53 #2 Shazam'da arattığımda "Nocturne in B Flat Minor, Op. 9: No. 1" çıktı.
graphic Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 314 Çözümler 2 Dün 12:14 #3 Taha Tayyip dedi: Shazam'da arattığımda "Nocturne in B Flat Minor, Op. 9: No. 1" çıktı. Genişletmek için tıkla... Değil... Taha Tayyip dedi: Shazam'da arattığımda "Nocturne'in b flat minor, op. 9: No. 1" çıktı. Genişletmek için tıkla... Bak onu bende buldum fakat sende yazınca tekrar bir daha dinleyim dedim sanırım bu evet kısa bir bölümü var o yüzden tam hissedemedim... Dosya Ekleri 6757.jpg 58,3 KB · Görüntüleme: 5
Taha Tayyip dedi: Shazam'da arattığımda "Nocturne in B Flat Minor, Op. 9: No. 1" çıktı. Genişletmek için tıkla... Değil... Taha Tayyip dedi: Shazam'da arattığımda "Nocturne'in b flat minor, op. 9: No. 1" çıktı. Genişletmek için tıkla... Bak onu bende buldum fakat sende yazınca tekrar bir daha dinleyim dedim sanırım bu evet kısa bir bölümü var o yüzden tam hissedemedim...