K krmayg1 Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Merhaba ben Python öğrenmek için bir video izliyorum ama videodaki adamın kullandığı Python ile benimki farklı benimki CMD'ye benziyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video bu.
Merhaba ben Python öğrenmek için bir video izliyorum ama videodaki adamın kullandığı Python ile benimki farklı benimki CMD'ye benziyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video bu.
Görkem Say Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 9.993 Makaleler 1 Çözümler 15 10 Şubat 2024 #2 O Mac'de kullandigi icin terminal daha farkli gorunuyor seninki Windows oldugu icin CMD'ye benziyor fark bu. Bunlara cok takilmayin onemli olan ayni kodu yazip ayni ciktiyi elde etmek.
O Mac'de kullandigi icin terminal daha farkli gorunuyor seninki Windows oldugu icin CMD'ye benziyor fark bu. Bunlara cok takilmayin onemli olan ayni kodu yazip ayni ciktiyi elde etmek.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 616 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #3 Kullanılan terminalin bir önemi yok.
K krmayg1 Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #4 Tamamdır.