KOD348 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Videoyu bir Discord sunucusundan almıştım şarkı hoşuma gitti. Bu şarkıyı bilen var mı? Biraz bass içeriyor sesi kısmanızı tavsiye ederim. Şarkı linki bu. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
Videoyu bir Discord sunucusundan almıştım şarkı hoşuma gitti. Bu şarkıyı bilen var mı? Biraz bass içeriyor sesi kısmanızı tavsiye ederim. Şarkı linki bu.
EnesAKMAN1 Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 Xxxtencion - Yunh BratZ. KOD348 dedi: Videoyu bir Discord sunucusundan almıştım şarkı hoşuma gitti. Bu şarkıyı bilen var mı? Biraz bass içeriyor sesi kısmanızı tavsiye ederim. Şarkı linki bu. Genişletmek için tıkla... Bir dahakine sadece Shazam kullanın. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024
Xxxtencion - Yunh BratZ. KOD348 dedi: Videoyu bir Discord sunucusundan almıştım şarkı hoşuma gitti. Bu şarkıyı bilen var mı? Biraz bass içeriyor sesi kısmanızı tavsiye ederim. Şarkı linki bu. Genişletmek için tıkla... Bir dahakine sadece Shazam kullanın.
Kerem_Tan Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1080 AORUS 8GB İşlemci: Intel i5 2400. Ram: (2x4) 8 GB (farklı markalar bir tanesi Kingston bir taneside Hi-Level Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 KOD348 dedi: Videoyu bir Discord sunucusundan almıştım şarkı hoşuma gitti. Bu şarkıyı bilen var mı? Biraz bass içeriyor sesi kısmanızı tavsiye ederim. Şarkı linki bu. Genişletmek için tıkla... YuNg BrAtZ - XXTENTACION. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024
KOD348 dedi: Videoyu bir Discord sunucusundan almıştım şarkı hoşuma gitti. Bu şarkıyı bilen var mı? Biraz bass içeriyor sesi kısmanızı tavsiye ederim. Şarkı linki bu. Genişletmek için tıkla... YuNg BrAtZ - XXTENTACION.
KOD348 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 Kerem_Tan dedi: YuNg BrAtZ - XXTENTACION. Genişletmek için tıkla... EnesAKMAN1 dedi: Xxxtencion - Yunh BratZ. Bir dahakine sadece Shazam kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Kerem_Tan dedi: YuNg BrAtZ - XXTENTACION. Genişletmek için tıkla... EnesAKMAN1 dedi: Xxxtencion - Yunh BratZ. Bir dahakine sadece Shazam kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.