soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 27 Şubat 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 30. saniyeden sonra çalan "gönül dağı" şarkısının remixli halini bulabilir misiniz? Shazam'la arattım ama bulamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 30. saniyeden sonra çalan "gönül dağı" şarkısının remixli halini bulabilir misiniz? Shazam'la arattım ama bulamadım.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.911 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 soulsteal59 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 30. saniyeden sonra çalan "gönül dağı" şarkısının remixli halini bulabilir misiniz? Shazam'la arattım ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
soulsteal59 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 30. saniyeden sonra çalan "gönül dağı" şarkısının remixli halini bulabilir misiniz? Shazam'la arattım ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 330 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 Bu olabilir mi? 1:08'e alın. Edit: Şu da olabilir 0:20.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 27 Şubat 2025 #4 Eymenz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Rassit dedi: Bu olabilir mi? 1:08'e alın. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle bunlardan birisi ancak sanki videoda biraz daha remix var gibi. Acaba seyf abi öyle mi düzenledi bilmiyorum ama galiba bunlar. Tekrardan sağ olun.
Eymenz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Rassit dedi: Bu olabilir mi? 1:08'e alın. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle bunlardan birisi ancak sanki videoda biraz daha remix var gibi. Acaba seyf abi öyle mi düzenledi bilmiyorum ama galiba bunlar. Tekrardan sağ olun.