Alchemist Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer Almanya 24 Haziran 2018 #1 Şu videonun ilk başında çalan şarkının adını bulabilir misiniz? Shazam denedim ancak sanırım çok kısa geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eski bir şarkı olsa gerek. Dinlediğimi hatırlıyorum seneler önce.
Şu videonun ilk başında çalan şarkının adını bulabilir misiniz? Shazam denedim ancak sanırım çok kısa geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eski bir şarkı olsa gerek. Dinlediğimi hatırlıyorum seneler önce.
Motyonl1fe Decapat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2018 #2 Kanalın İntro Müzikleri Bunlar "MachinimaSound - Dustsucker" bunlardan biri olmalıdır yada "MachinimaSound" un ürettiği paralı şarkılardanda olabilir.
Kanalın İntro Müzikleri Bunlar "MachinimaSound - Dustsucker" bunlardan biri olmalıdır yada "MachinimaSound" un ürettiği paralı şarkılardanda olabilir.
Alchemist Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer Almanya 24 Haziran 2018 #3 Hmm 2010 çıkışlı. Battlefield'da felan mı çalıyordu çok tanıdık geldi nedense. Teşekkürler isimlendirdiğin için.
Hmm 2010 çıkışlı. Battlefield'da felan mı çalıyordu çok tanıdık geldi nedense. Teşekkürler isimlendirdiğin için.