Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 25 Ocak 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ses coil whine sesi midir? Boşta iken gelen ses: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 25 Ocak 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ses coil whine sesi midir? Boşta iken gelen ses: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #2 Fan sesinden başka bir ses duymuyorum ben.
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 25 Ocak 2023 #3 Yigithan Yildirim dedi: Fan sesinden başka bir ses duymuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Dikkatli dinlerseniz ince zzzzzzzz gibi bir ses geliyor. birazdan sistemin boşta çıkardığı sesi de ekleyeceğim
Yigithan Yildirim dedi: Fan sesinden başka bir ses duymuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Dikkatli dinlerseniz ince zzzzzzzz gibi bir ses geliyor. birazdan sistemin boşta çıkardığı sesi de ekleyeceğim
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #4 Bilemiyorum hocam.