French ArKaDaTa Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 944 Çözümler 1 4 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar bu şarkının normalde sesi böyle değil ve burada tam olarak anlamadığım ama çok güzel gelen bir ses efekti var. Bana vokal gibi geldi ancak kendim Realtek'ten vokal yapınca bu kadar güzel gelmedi ses bana. Adeta dolu dolu geliyor ses. Instagram www.instagram.com
Arkadaşlar bu şarkının normalde sesi böyle değil ve burada tam olarak anlamadığım ama çok güzel gelen bir ses efekti var. Bana vokal gibi geldi ancak kendim Realtek'ten vokal yapınca bu kadar güzel gelmedi ses bana. Adeta dolu dolu geliyor ses. Instagram www.instagram.com
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 4 Aralık 2020 #2 Bass boosted!
French ArKaDaTa Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 944 Çözümler 1 4 Aralık 2020 #3 dafry dedi: Bass boosted! Genişletmek için tıkla... Bass boostedlediğim zaman ses acayip boğuk geliyor. Rahatsız edici oluyor ve burada öyle değil
dafry dedi: Bass boosted! Genişletmek için tıkla... Bass boostedlediğim zaman ses acayip boğuk geliyor. Rahatsız edici oluyor ve burada öyle değil