3 345777 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 4 23 Ağustos 2022 #11 Ben fanları tutup içine şiddeti düşük hava vurdum zarar vermeyecek şekilde.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #12 345777 dedi: Ben fanları tutup içine şiddeti düşük hava vurdum zarar vermeyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Başta PSU'dan şüphelendim sonra işlemciden ama ekran kartına daha yakın geliyordu ses. 345777 dedi: Fanın içine toz sıkışmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde de fan çalışmıyorken çıkartıyor muydu bu sesi. 345777 dedi: Ben fanları tutup içine şiddeti düşük hava vurdum zarar vermeyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Ben oyunu kapadım PC'yi kapayana kadar bu sesi yaptı çünkü. 345777 dedi: Ben fanları tutup içine şiddeti düşük hava vurdum zarar vermeyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam orada mısınız? Son düzenleme: 23 Ağustos 2022
345777 dedi: Ben fanları tutup içine şiddeti düşük hava vurdum zarar vermeyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Başta PSU'dan şüphelendim sonra işlemciden ama ekran kartına daha yakın geliyordu ses. 345777 dedi: Fanın içine toz sıkışmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde de fan çalışmıyorken çıkartıyor muydu bu sesi. 345777 dedi: Ben fanları tutup içine şiddeti düşük hava vurdum zarar vermeyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Ben oyunu kapadım PC'yi kapayana kadar bu sesi yaptı çünkü. 345777 dedi: Ben fanları tutup içine şiddeti düşük hava vurdum zarar vermeyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam orada mısınız?
3 345777 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 4 23 Ağustos 2022 #13 Yiğitrrr dedi: Başta PSU'dan şüphelendim sonra işlemciden ama ekran kartına daha yakın geliyordu ses. Hocam sizde de fan çalışmıyorken çıkartıyor muydu bu sesi. Ben oyunu kapadım PC'yi kapayana kadar bu sesi yaptı çünkü. Hocam orada mısınız? Genişletmek için tıkla... Fan kapalıyken ses çıkarmıyordu
Yiğitrrr dedi: Başta PSU'dan şüphelendim sonra işlemciden ama ekran kartına daha yakın geliyordu ses. Hocam sizde de fan çalışmıyorken çıkartıyor muydu bu sesi. Ben oyunu kapadım PC'yi kapayana kadar bu sesi yaptı çünkü. Hocam orada mısınız? Genişletmek için tıkla... Fan kapalıyken ses çıkarmıyordu
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #14 345777 dedi: Fan kapalıyken ses çıkarmıyordu. Genişletmek için tıkla... Bende kapalıykende çıkartıyordu ya. 345777 dedi: Fan kapalıyken ses çıkarmıyordu. Genişletmek için tıkla... Ama şu an yapmıyor acaba içinemi kaçtı toz? 345777 dedi: Fan kapalıyken ses çıkarmıyordu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam tekrardan yapıyor ya ne yapacağım ben. 345777 dedi: Fan kapalıyken ses çıkarmıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU'dan geliyor olabilir mi ses acaba? Son düzenleme: 23 Ağustos 2022
345777 dedi: Fan kapalıyken ses çıkarmıyordu. Genişletmek için tıkla... Bende kapalıykende çıkartıyordu ya. 345777 dedi: Fan kapalıyken ses çıkarmıyordu. Genişletmek için tıkla... Ama şu an yapmıyor acaba içinemi kaçtı toz? 345777 dedi: Fan kapalıyken ses çıkarmıyordu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam tekrardan yapıyor ya ne yapacağım ben. 345777 dedi: Fan kapalıyken ses çıkarmıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU'dan geliyor olabilir mi ses acaba?
3 345777 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 4 23 Ağustos 2022 #15 Yiğitrrr dedi: Bende kapalıykende çıkartıyordu ya. Ama şu an yapmıyor acaba içinemi kaçtı toz? Yok hocam tekrardan yapıyor ya ne yapacağım ben. Hocam PSU'dan geliyor olabilir mi ses acaba Genişletmek için tıkla... Olabilir ama sizin karar vermeniz gerekiyor ona göre garantiye de gönderebilirsiniz
Yiğitrrr dedi: Bende kapalıykende çıkartıyordu ya. Ama şu an yapmıyor acaba içinemi kaçtı toz? Yok hocam tekrardan yapıyor ya ne yapacağım ben. Hocam PSU'dan geliyor olabilir mi ses acaba Genişletmek için tıkla... Olabilir ama sizin karar vermeniz gerekiyor ona göre garantiye de gönderebilirsiniz
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #16 345777 dedi: Olabilir ama sizin karar vermeniz gerekiyor ona göre garantiye de gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU'da bir şey olabilir mi acaba?
345777 dedi: Olabilir ama sizin karar vermeniz gerekiyor ona göre garantiye de gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU'da bir şey olabilir mi acaba?
3 345777 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 4 23 Ağustos 2022 #17 Elinizde başka bir psu var ise onunla deneyin yoksa ise bir yerden ödünç alıp deneyebilirsiniz. Psu dan geliyorsa yine toz olabilir
Elinizde başka bir psu var ise onunla deneyin yoksa ise bir yerden ödünç alıp deneyebilirsiniz. Psu dan geliyorsa yine toz olabilir